rudi kleinRudi Hakvoort (1966) is wetenschapper, theoloog en adviseur. Van zijn hand verschenen verschillende boeken op het gebied van het christelijke geloof, bijbeluitleg en leiderschap, waarover u hier op deze site meer informatie aantreft. Daarnaast spreekt Rudi Hakvoort in diverse gemeenten, waarvan divers materiaal hier te vinden is.

Rudi Hakvoort is opgegroeid in de Christelijke Gereformeerde Kerk. Als twintiger ging hij over naar de Vergadering van Gelovigen en de evangelische wereld. Beide gezindten hebben zogezegd bijgedragen aan zijn geloofsontwikkeling. De grote eerbied voor de heiligheid van God en het fundament van de rechtvaardiging op grond van geloof vanuit de reformatorische hoek. En het belang van een gepassioneerd, persoonlijk geloofsleven vanuit de evangelische hoek.
 
Behalve op kerkelijk vlak is Rudi Hakvoort ook actief in de wetenschappelijke en zakenwereld. Na zijn studie technische natuurkunde en zijn opleiding tot stralingsdeskundige is hij gepromoveerd op het vlak van vaste stofonderzoek met behulp van antimaterie, een onderwerp op het raakvlak van kernfysica en materiaalkunde. Sinds midden jaren ’90 van de vorige eeuw is Rudi Hakvoort werkzaam in de energiesector. Dat doet hij op dit moment als universitair hoofddocent bij de Faculteit Techniek, Bestuur en Management van de Technische Universiteit Delft (in deeltijd) en als partner bij adviesbureau D-Cision.

Rudi Hakvoort is voorzitter van het bestuur van Stichting De Mangoboom. Deze stichting zet zich in voor weeskinderen in Burkina Faso. U wordt hartelijk uitgenodigd om ook op de site van deze stichting een kijkje te nemen: www.demangoboom.nl

 


U bevindt zich hier: Home › Rudi Hakvoort